Pit geni
Panggangan Gas BBQ
Perapian Listrik
Fire Pit Tabel

Panggangan BBQ

Panggangan BBQ

Ningbo AoYue Machinery Co., Ltd. Dumunung ing Ningbo, Zhejiang China, cedhak banget karo Pelabuhan lan Bandara Ningbo. Minangka China BBQ Grill Suppliers, kita goal punika pindho menang karo saben customer.
 
Panggangan BBQ kita fitur Rampung ireng matte, dibangun ing beting bumbu, tutup Panggangan pindho tembok karo dibangun ing thermometer, lan gampang kanggo nggunakake sistem kontak terpadu sing nggawe wiwitan-up angin. Pindhah Panggangan tanpa alangan kanggo panggonan masak becik utawa menyang panyimpenan karo 4 wheels saka BBQ Panggangan. Kita uga bisa bantuan karo selaras BBQ Panggangan ing rega kurang lan kualitas apik.
 
Panggangan BBQ China iki bisa digunakake ing macem-macem ruangan ruangan, kayata Patio, Taman, latar mburi, cocok kanggo masak, BBQ, pesta, kumpul kulawarga. Dheweke bakal nyukupi kabeh kabutuhan lan kepinginan para penggemar panggang sing seneng banget. Aja ragu-ragu, bawa mulih lan pamerake ing pesta BBQ sabanjure! Kanca-kanca sing nggumunake bakal teka, lan tanggane sing meri bakal thothok-thothok lawang!

Perapian Listrik

Perapian Listrik

Ningbo AoYue Machinery Co., Ltd. minangka Pabrik Perapian Listrik China. We spesialis ing riset, pangembangan, produksi, sale lan layanan saka Electric Fireplace.
 
Ora ana rasa sing luwih gedhe tinimbang diubengi dening wong liya lan sing sampeyan tresnani. Tujuane kanggo mbantu sampeyan nggawe omah sing bakal sampeyan senengi, apa sampeyan nglipur kabeh kulawarga utawa seneng wengi sing sepi. Meja perapian kita minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.
 
Perapian Listrik kita duwe rong setelan panas (dhuwur lan sithik) sing bisa dadi panas ruangan nganti 400 kaki. Nalika pemanas geni saka Perapian Listrik diuripake, gerakan kipas kasebut lancar, swarane sithik lan permukaan perapian ora panas.

Pit geni

Pit geni

Ningbo AoYue Machinery Co., Ltd. minangka pabrik Fire Pit Table sing disesuaikan. We dumunung ing Ningbo karo transportasi trep. Minangka supplier China Fire Pit Table, kita wis tindakake ISO 9001 kanggo saben proses.
 
Fire Pit kita nggunakake bahan bakar propana utawa gas kanggo nyedhiyakake kobong ijo sing stabil tanpa bledug lan asap. Output panas yaiku 50.000 BTU, sing nyedhiyakake anget sing cukup ing wayah esuk lan wengi sing adhem lan nggawe swasana api unggun romantis.
 
Meja Pit Api Gas nggabungake gaya desain luang lan modern. Iku bakal nyedhiyani kulawarga lan kanca-kanca cukup anget lan swasana api unggun romantis.

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Ningbo AoYue Machinery Co., Ltd. khusus ing riset, pangembangan, pametumu, adol lan layanan perapian listrik njero ruangan, meja pit gas propana njaba ruangan, panggangan gas BBQ, panggangan barbecue areng. baris industri saka 2013, supaya departemen R&D kita uga bisa bantuan ing pesenan OEM lan ODM.
We are located in Ningbo, Zhejiang, with trep transportasi port .Our pabrik wis seri Stamping Machines, welding buruh, Laser Cutting Machine, otomatis Mlengkung Machines.

Produk anyar

News