Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane BBQ Grill Vents Work

2021-09-28

Vents ngisor

Damper ing ngisor paling arangBBQgrillsor sadawane setengah ngisor perokok duwe persis siji fungsi: kanggo bahan bakar geni karo oksigen. Pikirake minangka port intake, nyedhot hawa seger kanggo ngganti oksigen sing diobong kanthi pembakaran. Luwih akeh hawa, luwih panas geni. Kurang hawa, luwih adhem suhu internal panggangan. Ora ana hawa lan geni mati. Ing ketel Weber, aku tansah miwiti kabeh telung ventilasi ngisor mbukak. Banjur aku nutup saben bagean kanggo njaluk areng kobong ing tingkat kanggo jinis geni aku pengin.

Top Vents

Coba dampers ing tutup kaya cerobong asep. Padha ngeculake udhara panas lan ngrokok metu saka ndhuwur BBQgrill, sing banjur narik hawa seger liwat ventilasi panggangan ngisor. Amarga knalpot iki kritis kanggo jumlah hawa sing mlebu ing panggangan, ventilasi ndhuwur luwih penting tinimbang sing sampeyan pikirake. Nutup lan, kanthi panggangan sing ditutup kanthi apik, sampeyan bakal mateni geni. Ing paling